Kao zaljubljenici u sport došli smo na ideju da našem tržištu ponudimo nešto što će da podstakne ljude da treniraju i fizički se aktiviraju. Svi znamo koliko je važno biti fizički aktivan, ali ono što je mnogo važnije jeste kako sačuvati naše tijelo. Proizvodi koje nudimo ne samo da će vam pomoći da sačuvate tijelo od povreda i pružite mu maksimalan komfor, već će vam omogućiti i da poboljšate svoj učinak na treningu, a pritom ćete izgledati moderno i samouvjereno.

Cilj nam je da kvalitetom i pristupačnim cijenama omogućimo svima da pruže sebi osjećaj udobnosti i samouvjerenosti, bilo da je u pitanju trening ili svakodnevna aktivnost.

Na našoj stranici možete pronaći proizvode domaće proizvodnje brenda “Modni Studio Gajić” i “Tibba Clothes” odjeću za trudnice. Njihova robna marka zastupljena je na značajnim sportskim događajima koju koriste svjetski fitnes šampioni i poznati sportisti. Za potrebe fitness linije razvili su i posebnu Dry Plus tehnologiju, koja omogućava povećanu zaštitu od spoljnih vremenskih prilika.

Bilo da ste sportista, rekreativac, vježbate kampanjski pred ljeto ili samo volite dobar komad odjeće, pogledajte našu ponudu, očekujte nove modele i trenirajte sa stilom.